Espanya, el país més saludable del món en 2018

La prestigiosa companyia Americana Bloomberg,

ha realitzat el seu estudi a la recerca dels països més saludable i per primera vegada apareix Espanya en primera posició després de desbancar a Itàlia.

Per tots és sabut, que Espanya és un dels països amb una esperança de vida més longeva amb 83,4 anys mitjans de vida (concretament el tercer, només per darrere del Japó amb 84 i Suïssa amb 83,6). Això és degut a moltíssims factors, però entre ells destaquen l’alimentació, els hàbits de vida, el bon sistema sanitari i formar part d’una economia primermundista.

Per a tenir un cos i una ment sana que ens porti a viure molts anys, és necessari seguir una sèrie d’hàbits.

  • Alimentació: És fonamental portar una dieta sana, equilibrada i beure la dosi diària d’aigua recomanada. És import ingerir verdures i hidrats de carboni i productes carnis d’alta qualitat i molt naturals com el pernil ibèric de gla. Hem d’evitar els excessos de productes amb alta aportació calòrica i greixos saturats. Altres productes com l’alcohol, la brioixeria industrial o el tabac hem d’eliminar-los o reduir-los a la mínima expressió.

Alimentació saludable a Espanya

  • Estats d’ànim: L’estrès, és un dels pitjors aliats de la salut. Moltíssimes malalties estan relacionades amb aquest estat emocional. Activitats com el ioga, fer esport o gaudir d’una estona en companyia fan que es redueixin els nivells d’estrès.
  • Respiració: Fugir de la contaminació, dels agents tòxics i d’activitats com el fumar, ajuden a millorar la nostra salut. La respiració de partícules nocives està estretament relacionada amb malalties cardiovasculars, respiratòries o cutànies.
  • Activitat física: A més d’ajudar a millorar estats emocionals, ens permet mantenir el nostre cos en el pes ideal i d’aquesta manera evitar sobrecàrrega de les articulacions, ossos i músculs per l’excés de pes.

Espanya saludable

  • Controls i revisions rutinàries: Visites periòdiques a metges i especialistes, no només ajuden   a curar situacions perjudicials per al nostre organisme, sinó que també ens permetrà prevenir-les per a evitar futurs problemes.
  • Gaudir de l’Entorn: El nostre clima mediterrani, ens ajuda en tots els factors anteriors. Les nostres temperatures són moderades, els productes al nostre abast són d’excel·lent qualitat i les possibilitats d’activitat que ens aporta l’entorn sense infinites. És per això que és un dels nostres millors aliats per a ser un dels països més longeus.

Si respectem aquests consells, tenim una llarga vida garantida, així que no oblidis maridar els bons moments i hàbits compartint un bon plat de pernil ibèric de gla amb els teus.

Descobreix la nostra selecció d’Ibèrics

Visita la nostra botiga online amb centenars de Productes Ibèrics de Qualitat al millor preu

Espanya, el país més saludable del món en 2018
4.7 (93.33%) 6 vote[s]