Què és el pernil Duroc 100%?

Molts us preguntéssiu que sígnica Duroc 100%: Duroc és una de les moltes races de porc que existeixen i 100% és el grau de puresa racial de cada exemplar d’aquesta raça. L’origen d’aquesta raça és Nord Americà, encara que en l’actualitat és un dels porcs més produïts en tota Europa i més concretament a Espanya.

Actualment el Duroc és un dels porcs més utilitzats en la producció de pernil tant per a encreuaments amb altres porcs de capa blanca, com per a encreuaments amb porc ibèric.

Quines característiques té aquesta raça?

  • És un porc de color vermellós recobert d’un pelatge relativament llarg i d’una grandària superior al del porc ibèric. Els exemplars adults acostumen a pesar entorn als 350 kg.
  • És una de les poques races que tenen la peülla negra. Això només es produeix quan són purs al 100% o bé està creuats amb porcs de raça ibèrica.
  • L’alimentació i cria sol realitzar-se de manera intensiva en explotacions ramaderes tancades i penso.
  • La curació del producte dependrà de l’encreuament de l’animal, sent reduïda en porcs creuats amb altres porcs de capa blanca i major per a porcs Duroc 100% i Ibèrics.

Jamón y paleta Duroc

Per què s’utilitza en els encreuaments amb ibèric?

  1. La seva gran infiltració de greix fa que aquest porc present una carn saborosa i untuosa el que el converteix un porc ideal per a barrejar amb porcs de raça ibèrica.
  2. La seva grandària és superior al dels porcs de raça ibèrica pel que en barrejar-se amb aquests genera unes peces de major grandària i per tant amb major rendibilitat per al ramader.
  3. És l’única raça de porc ibèric homologat en l’RD 1469/2007, de 2 de novembre, per a poder ser creuats amb porcs de raça ibèrica.

comprar-jamon-duroc-100x100-gran-reserva-tomas-lopez

Recordeu que a la nostra botiga online, és de les poques en les quals podràs trobar pernil i taujana Duroc 100% (peülla negra). Peces d’una qualitat superior amb més de 24 mesos de curació.

Possiblement el millor pernil no ibèric del món!!

Visita nuestra tienda online con centenares de Productos Ibéricos de Calidad al mejor precio

Què és el pernil Duroc 100%?
4.5 (90%) 8 vote[s]

Descubreix la nostra selecció d’Ibèrics

Visita nuestra tienda online con centenares de Productos Ibéricos de Calidad al mejor precio

Què és el pernil Duroc 100%?
4.5 (90%) 8 vote[s]